Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Stadsdam

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Stadsdam

Bent u aan het rondkijken voor een echte eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Stadsdam? U wilt op kantoor in elke kamer een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Stadsdam

Ook voor u een eerlijke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Stadsdam met topkwaliteit!

Duurzame houten vloer met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren zijn met legaal fsc keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Exclusieve legservice uiteraard ook bij u in Stadsdam.

Geen tijd om zelf een vloer te leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze vakmensen.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Stadsdam

Weet u al precies wat de voordelen van grenen houten vloeren zijn? Het gros van de mensen weet wel dat grenen houten vloeren een stuk voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Beter gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een plastiek laminaat vloer.

U heeft dan bovendien een grenen vloer voor hetzelfde geld i.p.v. een standaard laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van kunststof gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die typische warme hout ambiance bied. Een grenen vloer heeft die typische houten ambiance en neemt de warmte van de woonkamer ook aan. Een kunststof laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt daardoor warmer en prettiger aan. Door de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een reguliere kunststof laminaat.

Doordat een ervaren grenen houten vloerenwinkel het gehele proces zelf doet is het mogelijk goedkope grenen houten vloeren aan te bieden. In eigen beheer houdt in dat men de hout inkoop zelf regelt. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Een pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland zal gaan vinden.

U bent op zoek naar een eiken vloer en bent gevestigd in de regio Stadsdam?

Een eiken vloer is gewild en voor veel mensen is er niets mooiers dan een eiken vloer. Die mensen vinden dit de mooiste vloerbedekking die er is. Dat is in principe wel logisch want de ambiance van dit type houten vloeren is uniek en geeft een woonkamer een toegevoegde waarde.

Hout is een natuurlijk product en kan zich eenvoudig aanpassen aan trendy of de bekende klassieke ruimtes. Dat geldt ook zelfs voor de wat koelere ruimtes.

Een eiken vloer is bovendien heel gemakkelijk in de bewerking. Dit heeft dan ook als pluspunt dat de houten vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

Goede eigenschappen van onze eiken houten vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

U bent op zoek naar een eiken vloer en zit in de buurt van Stadsdam? U bent van harte welkom in onze showroom waar we graag verder helpen in het zoeken naar de juiste eiken vloer. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere soorten houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Welke stemming u ook wilt bereiken in uw woning, met een eiken vloer geeft u uw woning een extra dimensie.

De prijs van standaard multiplank eiken is over het algemeen wat duurder dan lamelparket. Dat komt doordat er verschil in kwaliteit zit. De minder prijzige variant van een houten vloer met meerlagen is lampelparket. Ondanks alles hoeft multiplank eiken niet veel veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Daar bieden ze echte kwaliteit voor hele scherpe prijs. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar ook verwerkt men het hout in een eigen zagerij. Aldaar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Tevens voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt aangeleverd. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands fabricaat zijn.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele mooie prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Welke gaat het worden? Kiest u het liefst voor een multiplank eiken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding aangezien deze vloeren langer goed blijven. Als uw budget het aan kan is het absoluut te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er gewoon uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet zo snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang zal genieten.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Beschikt u over een ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. En niet te vergeten kut u een multiplank vloer naadloos leggen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit maakt dat de vloer er wat rustiger uit ziet. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken hout uit Europa een rustiger karakter. Het oogt dan ook veel mooier.

Een groot aanbod uit verschillende kleuren olien is aanwezig. Hierdoor vind u voor ieder interieur een perfecte kleur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Wie een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Wel als je handig bent.

Let wel op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Dat kun je afwenden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Als je gebruik maakt van de speciale legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer deskundig wordt gelegd.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken zullen iedere keer verschillen. Je kunt tevens denken aan een massieve parketvloer. Nog steeds ontzettend gevraagd. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Mag ook zwevend zijn maar informeer dan van tevoren om raad hierover. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere gewenste kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Tijd voor een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag s van massief eiken hout en een onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt vaak vergeleken met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Wat u dient te weten over lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen of laten leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Zit u in Stadsdam en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Betrouwbaar
 • Wij leveren kwaliteit tegen een voordelige prijs
 • Alles op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Stadsdam. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Stadsdam Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Stadsdam Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijs is vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de meest voordelige grenen vloeren.
Trendy donkere kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn veel gevraagd.