Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Strijkviertel

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Strijkviertel

Zoekt u een echte eiken houten vloer voor bij u in huis of kantoor in Strijkviertel? Ook voor u een authentieke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Strijkviertel

Een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u thuis of kantoor in Strijkviertel van de beste kwaliteit!

Duurzame houten vloer met FSC keurmerk

Bij ons zijn al onze eiken en grenen vloeren met een speciaal FSC keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Onze speciale legservice natuurlijk ook bij u in Strijkviertel.

Geen tijd om zelf een vloer te leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze speciale legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in Strijkviertel

Weet u al wat het grote voordeel van een houten grenen houten vloer is? Heel veel mensen snappen wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Een grenen houten vloer is niet alleen goedkoper maar zelfs een stuk voordeliger dan een gewone doorsnee plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor hetzelfde geld in plaats van een gewone laminaat vloer van kunststof. Een kunststof laminaat vloer gaat veel minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten look die echte warme hout gloed bied. Een grenen houten vloer heeft die echte houten ambiance en neemt de temperatuur van de kamer ook aan. Met als pluspunt dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan bij normaal kunststof laminaat. Dankzij de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook een stuk aangenamer aan dan bij een gewone kunststof laminaat.

Doordat de allerbeste grenen vloeren winkel het gehele proces in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. In eigen beheer houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Vervolgens wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsOm er kwaliteitsvloeren van te maken wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Een pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland kan vinden.

U zoekt een eikenhouten vloer en bent gevestigd in de buurt van Strijkviertel?

Een eiken vloer is sterk en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet zomaar de beste vloerbedekking genoemd. Dat is in principe wel begrijpelijk want de ambiance van dit soort houten vloeren is origineel en geeft een huiskamer een toegevoegde waarde.

Omdat het om een typisch natuur product gaat past het in elk interieur van industrieel tot hip en klassiek.

Een eiken vloer is ook makkelijk in de afwerking. Ook een pluspunt is dat je de eiken vloer op verschillende manieren kan afwerken, waardoor er voor elk interieur een passende afwerking is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Het heeft dan ook een prachtige ambiance
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

U bent woonachtig u in Strijkviertel en zoekt u een eikenhouten vloer voor bij u thuis? Kom langs in de showroom waar we u graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen we massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al deze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor stemming u ook wilt bereiken in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dat komt omdat er kwaliteits onderscheid is. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de minder prijzige van de twee. Ondanks alles hoeft multiplank eiken niet een stuk duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Prijs en kwaliteit vind je nergens anders zo voordelig. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in het groot in Europa koopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt besteld. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands maaksel zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Welke gaat het worden? Wanneer kiest u voor een multiplank eiken vloer?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering aangezien dit soort vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het toelaat is het zeker te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover bestaat uit alleen uit een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel eenvoudig te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U kent vast en zeker wel die warme gloed van een massief eiken vloer. Dezelfde gloed heeft een multiplank eiken vloer ook.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat de lelijke noesten en scheuren die je vaak in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Daarom ziet een vloer er een stuk netter uit. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken uit Europa een rustiger karakter. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Tevens ook is er een lekker groot assortiment aan diverse kleuren olien aanwezig. Gemakkelijk, want uiteindelijk vind je in ieder geval wel de perfecte kleur bij uw thuis.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Ben je handig? Dan is het niet zo moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal altijd werken door het effect van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Dat kun je vermijden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Als je gebruik maakt van de speciale legservice weet je tenminste zeker dat je vloer deskundig gelegd wordt.

Zoekt u toch een andersoortige vloer?

Smaken zullen iedere keer verschillen. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds heel populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Wilt u zwevend dan kan dat ook. Net zoals met de andere vloeren kan ook deze vloer in ieder type kleur met een van onze olie worden afgewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. Uiteraard bent u van harte welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit berkenhout wat verlijmd is. Overigens niet te verwarren met multiplank. Een multiplank heeft een andere onderlaag dan lamelparket. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Dat is de waarom multiplank wat meer kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De kenmerken van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Zit u in Strijkviertel en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Kleur keuzes zijn onbegrensd
 • Het is een duurzaam product
 • Voordelig geprijst
 • Al ons hout op vooraad
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Strijkviertel. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eiken vloer - Grenen Vloer Leveren En Leggen In Strijkviertel
Eiken vloer - Grenen Vloer Leveren En Leggen In Strijkviertel

Vraag en Antwoord

Top kwaliteit eiken vloeren zullen heel lang mee gaan
U zoekt een goedkope eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Neem dan een kijkje bij Vloerenhal Montfoort.
Trendy donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn favoriet.