Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in ’t Goy

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in ’t Goy

Bent u op zoek naar een tijdloze eiken vloer voor bij u in huis of bedrijf in ’t Goy? U wilt bij u op kantoor in elke kamer een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in ’t Goy

Ook voor u een echte grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in ’t Goy tegen de beste kwaliteit!

Duurzame houten vloeren met keurmerk

Al onze houten vloeren hebben een legaal fsc keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en prima beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw houten vloer in ’t Goy.

Geen tijd om eigenhandig uw vloer te leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in ’t Goy

Weet u al precies wat de pluspunten van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de klanten weet wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet alleen een stuk voordeliger maar zelfs een stuk voordeliger dan een standaard doorsnee kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor hetzelfde geld i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Vergeet ook niet dat een grenen vloer die echte warme hout ambiance heeft. Een grenen houten vloer heeft die typische unieke houten ambiance en neemt de warmte van de ruimte ook aan. Een kunststof laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt daardoor warmer en prettiger aan. Een tweede voordeel is dat een grenen houten vloer dempend werkt vanwege de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen vloeren winkel met verstand van zaken voordelige grenen vloeren verkopen. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Vervolgens wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsOm daar kwaliteitsvloeren van te vervaardigen wordt het hout in de zagerij eerst bewerkt. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een prachtige, eiken vloer voor uw woning in de regio ’t Goy?

Een eiken vloer is veel gevraagd en voor veel klanten gaat er niets boven een eiken vloer. Zei vinden dit de mooiste vloerbedekking die er bestaat. Logisch, want zo’n vloer is sterk en heeft een hippe ambiance.

Hout is een natuur product en past zich heel gemakkelijk aan hippe of klassieke woonkamer. Dat geldt zelfs voor industriele ruimtes.

Een eiken vloer is ook heel gemakkelijk in de afwerking. Dit heeft dan ook als voordeel dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor elk interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van onze eiken houten vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Veel diverse Manieren tot afwerking
 • De vloer heeft dan ook een natuurlijke ambiance
 • Karakteristiek
 • Slijtvast
 • Nederlandse kwaliteit

Zoekt u een prachtige diepe warme, eiken vloer voor uw appartement of bedrijfspand in regio ’t Goy? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u graag.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past iedere keer.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan dat van gewoon standaard multiplank eiken. Dit komt doordat er kwaliteits verschil is. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de minder prijzige van de twee. Lamelparket is niet altijd goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo goedkoop te krijgen. Die voordelige prijs is mogelijk doordat men het hout grootschalig in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt geleverd. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren kan omdat de vloeren van Nederlands makelij zijn.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw voorkeur? Heeft u liever een multiplank eiken vloer?

Het grote voordeel zodat uw besteding tevens langer mee gaat. Heeft u bestedingsruimte is het absoluut iets om over na te denken.

Een massief eiken vloer bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft een toplaag alleen van eiken hout. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang van kan.

Heeft u vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Beschikt u over een woonkamer waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U kent vast en zeker wel die prachtige uitstraling van een massief eiken vloer. Dezelfde uitstraling heeft een multiplank eiken vloer ook.

Heel wat goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je eiken vloer zal er perfect uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken hout uit Europa een rustiger karakter. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Ook is er een groot aanbod aan diverse kleuren olien voorhanden. Hierdoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Bij welke winkel goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Degene die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Wel als je handig bent.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal iedere keer invloed hebben op je houten vloer. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout ondervangen. Het leggen kun je uiteraard ook aan de vakman overlaten.

Wil je toch net even wat anders?

Toch zoekende naar wat echt heel anders voor je woning dan is een massieve parketvloer wellicht iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat ook. Precies zoals met de andere vloeren kan je tevens dit soort vloeren met onze olien afwerken.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Natuurlijk bent u welkom. Zoekt u een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket heeft twee lagen. Een toplaag van massief eiken hout en de onderlaag van verlijmd berkenhout. Deze niet met multiplank te verwarren. Er zijn wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

De kenmerken van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in ’t Goy? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en voordelige prijs
 • Alle houten vloeren direct uit voorraad te leveren
 • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in ’t Goy. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Eiken vloeren Kopen - Grenen vloeren ’t Goy
Eiken vloeren Kopen - Grenen vloeren ’t Goy

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de goedkoopste houten vloeren.
De vraag naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool tinten en bruin en grijs. Lichte tinten die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.