Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in ’t Waal

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in ’t Waal

Bent u aan het rondkijken voor een echte eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in ’t Waal? Ook voor u een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in ’t Waal

U wilt op het werk in ieder vertrek een authentieke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor uw ruimte of bedrijf in ’t Waal van topkwaliteit!

FSC keurmerk bij alle houten vloeren

Al onze houten vloeren hebben een duurzaam keurmerk. Dit is een waarborg voor duurzaamheid en welbewust bosbeheer.

Exclusieve legservice uiteraard ook bij u in ’t Waal.

U kunt uw vloer niet zelf leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Vraag dan om onze gespecialiseerde legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen bij u in ’t Waal

Weet u al wat het grote voordeel van een houten grenen vloer is? Mogelijkerwijs was u niet precies op de hoogte maar grenen vloeren zijn goedkoper in prijs dan eiken vloeren.

Sterker nog, een grenen vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld ipv een gewone laminaat vloer van kunststof. En het voordeel van een grenen vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die typische warme hout gloed heeft. Ook wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan bij normaal laminaat. Een ander pluspunt is dat een grenen vloer een dempende werking heeft vanwege de geïsoleerde werking van het hout.

Doordat de beste grenen vloeren winkel alles in eigen beheer doet is het ook mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. In eigen beheer betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te maken wordt het hout in de zagerij eerst bewerkt. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U woont in ’t Waal en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis?

Een eiken vloer is stevig en gaat een lange tijd mee. Het wordt niet zomaar de mooiste houten vloer genoemd. Logisch, want zo’n vloer is solide en heeft dan ook een stijlvolle uitstraling.

Omdat het een natuur product is past het in elk interieur van minimalistisch tot modern.

Een eiken vloer is ook heel gemakkelijk in de bewerking. Ook een pluspunt is dat de bewerking van een eiken vloer simpel is, waardoor er voor elk interieur een gepaste uitvoering is.

Voordelen van deze eiken vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Natuurlijke uitstraling
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

U bent op zoek naar een eiken vloer voor uw huis in ’t Waal? U bent van harte welkom in onze showroom waar we graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij vertellen u er graag over.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van Nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u in uw woning ook heeft. Een eiken vloer past ten alle tijden.

Multiplank eiken prijzen zijn meestal duurder dan lamelparket. Dat komt doordat er kwaliteits onderscheid is. De meer goedkopere versie van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij Vloerenhal Montfoort is er een enorm eiken multiplanken. Daar bieden ze de beste kwaliteit voor hele mooie prijs. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar tevens verwerkt men het hout in de eigen zagerij. Aldaar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout wat bij de leveranciers wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Vloeren van Nederlandse bodem voor hele scherpe prijzen!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat zal het worden? Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Een vrij groot pluspunt is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft waardoor uw besteding tevens langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het zeker iets om te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er exact uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Beschikt u over vloerverwarming dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. En niet te vergeten een multplank vloer kunt u naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

De hele scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zulke fraaie noesten en scheuren die je meestal in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat netter uit ziet. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft het eiken hout uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft daardoor een meer stijlvolle look.

Tevens is er een groot aanbod aan verschillende olien met kleuren present. Dat is gemakkelijk want het vergemakkelijkt het zoeken naar de juiste kleur die past bij uw thuis.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig leggen?

Wie een multiplank eiken vloer koopt kan dat in principe zelf leggen. Alleen als je handig bent.

Let wel op de hout werking. Luchtvochtigheid zal steevast invloed op hout hebben. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Je kunt leggen uiteraard ook aan de vakman uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Toch nog op zoek naar wat heel anders voor je woning dan is een massieve parketvloer wellicht iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoek je zwevend dan kan dat ook. Net zoals met onze andere vloeren kan je tevens dit soort vloeren met onze olien afwerken.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. U bent welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank is wat duurder omdat de onderlaag is samengesteld uit multiplex hout. Daardoor is een multiplank wat duurder geprijsd dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

U woont in ’t Waal en bent op zoek naar betaalbaar lamelparket voor bij u thuis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De voordelen van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Opties uit talloze kleuren
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Al het hout op vooraad
 • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in ’t Waal. Nederlands fabrikaat tegen scherpe prijzen.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren ’t Waal
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren ’t Waal

Vraag en Antwoord

De prijzen varieren vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar meer donkere kleuren blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.