Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Tienhoven

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Tienhoven

Bent u op zoek naar een echte eiken vloer voor bij u in huis of bedrijf in Tienhoven? U wilt bij u op het werk in iedere ruimte een echte eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Tienhoven

U wilt bij u op het werk in iedere ruimte een echte grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De meest voordelige grenen houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Tienhoven voor de beste kwaliteit!

Duurzame houten vloer met FSC keurmerk

Alle eiken en grenen vloeren zijn met duurzaam fsc keurmerk. Dat betekent een garantie voor degelijkheid en weldoordacht bosbeheer.

Legservice ook voor uw eiken of grenen vloer in Tienhoven.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? We komen niet enkel en alleen bij u in de regio van Tienhoven uw eiken of grenen vloer afleveren, tevens kunt u vragen om onze legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Tienhoven

Weet u al wat de eigenschappen van een houten grenen houten vloer is? Heel veel mensen snappen wel dat grenen vloeren een stuk goedkoper zijn dan eiken vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel een stuk voordeliger in prijs maar zelfs voordeliger dan een normale doorsnee plastic laminaat vloer.

U heeft een grenen houten vloer voor dezelfde prijs in plaats van een gewone laminaat vloer van plastiek. En het voordeel van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die echte warme hout gloed heeft. Ook wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan bij normaal plastic laminaat. Een ander voordeel is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft door de geïsoleerde werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een degelijke grenen vloeren winkel voordelige grenen vloeren verkopen. Alles zelf regelen betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of het werk in Tienhoven?

De eiken vloer is een degelijke vloer en gaat voor lange tijd mee. Het wordt niet voor niets de mooiste houten vloer genoemd. Dat is in principe wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een keuken een extra dimensie.

Doordat het om een typisch natuur product gaat past het in elk interieur van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de bewerking. Dit heeft dan ook als voordeel dat de vloer kan worden aangepast aan elke kamer, waardoor er voor ieder interieur een perfecte uitvoering is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Methodes tot afwerking
 • Unieke uitstraling
 • Karakteristiek
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

Woont u in Tienhoven en zoekt u een eikenhouten vloer voor bij u thuis? U bent van harte welkom in onze showroom waar we graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden we massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al deze vloeren zijn kwaliteits vloeren van Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u in uw woning ook heeft. Een eikenhouten vloer past ten alle tijden.

Multiplank eiken prijzen zijn over het algemeen duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er een onderscheid van kwaliteit tussen de beide vloeren. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de vele malen goedkopere van de twee. Lamelparket is niet altijd goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Een behoorlijk groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Daar leveren ze de beste kwaliteit voor hele scherpe prijs. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in bulk in Europa inkoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Tevens voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt geleverd. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Houten vloeren van Nederlandse bodem voor hele scherpe prijzen!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Zit u aan een multiplank eiken te denken?

Voordeel is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben waardoor uw investering tevens langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte is het echt iets om over na te denken.

Het onderscheid met een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een toplaag van eikenhout waardoor het er precies Lijkt op de massieve eiken variant. Als de vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Beschikt u over een ruimte waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer ook geschikt. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Multiplank vloer, hoe oogt het?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort tegenkomen. Je eiken vloer zal er absoluut goed uitzien. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het oogt dan ook veel mooier.

Tevens is er een groot aanbod aan verschillende kleuren olien aanwezig. Hierdoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een paar zaken waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Dat kun je vermijden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Als je gebruik maakt van de speciale legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Zoekt u toch een andere vloer?

Zoek je toch wat echt heel anders voor je kantoor dan is een massieve parketvloer eventueel iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Net zoals met onze andere vloeren kan tevens deze vloer in elk type kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Uiteraard bent u welkom. Zoek je een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u gaarne verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket wordt samengesteld uit een massieve toplaag van eiken hout en een onder laag van verlijmde berkenhout. Lamelparket wordt vaak verward met multiplank. Het grote verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat daardoor duurder is. Daardoor is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket minder kwetsbaar voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg gemakkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U woont in Tienhoven en zoekt betaalbaar lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn oneindig
 • Duurzaam
 • Scherp geprijst
 • Al ons hout op vooraad
 • Geschikt met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Tienhoven. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.

Tienhoven Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Tienhoven Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer varieren de prijzen vanaf E. 34,95
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Dan moet u zeker bij Vloerenhal Montfoort zijn.
Trendy getinte kleuren zijn populair maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn gewild.