Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Vechten

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Vechten

Zoekt u een echte eiken vloer voor bij u thuis of kantoor in Vechten? Een prachtige eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

Grenen Vloer kopen in Vechten

U wilt op het werk in elke kamer een robuuste grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Vechten voor de allerbeste kwaliteit!

Houten vloer alleen met Keurmerk

Alle eiken en grenen vloeren zijn met legaal fsc keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor degelijkheid en welbewust bosbeheer.

Onze gespecialiseerde legservice ook bij u in Vechten.

U kunt uw vloer niet echt zelf leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze gespecialiseerde legservice.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Vechten

Weet u al wat de vele voordelen van een houten grenen vloer is? Mogelijk wist u het nog niet maar grenen vloeren zijn voordeliger dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is daardoor niet enkel en alleen goedkoper maar zelfs voordeliger dan een standaard gewoon plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor hetzelfde geld ipv een gewone laminaat vloer van kunststof. Een kunststof laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Ook heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten ambiance die echte warme hout ambiance geeft. Een grenen vloer heeft die typische unieke houten ambiance en neemt de warmte van de woonkamer ook aan. Een kunststof laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt bijgevolg warmer aan. Een tweede pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt vanwege de isolerende werking van het hout.

Aangezien de voordeligste grenen vloeren winkel werkelijk alles in eigen beheer doet is het ook mogelijk goedkope grenen vloeren aan te bieden. Alles zelf regelen houdt in dat men de hout inkoop zelf regelt. Vervolgens wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer van worden gemaakt. Daardoor is de kwaliteit ten alle tijden heel hoog. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U bent woonachtig in Vechten en zoekt een eiken vloer voor bij u in huis?

De eiken vloer is een degelijke vloer en gaat voor lange tijd mee. Die mensen vinden dit de beste houten vloer die er is. Dat is ook wel logisch want de ambiance van dit type houten vloeren is uniek en geeft een slaapkamer een toegevoegde waarde.

Omdat het een natuurproduct is past het in elke kamer van industrieel tot modern.

Een eiken vloer is ook heel gemakkelijk in de bewerking. Dit biedt als pluspunt dat de vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor elk interieur een gepaste uitvoering is.

Eigenschappen van onze eiken vloeren.

 • Gaat voor lange tijd mee
 • Veel verschillende Bewerkingsmogelijkheden
 • Het heeft dan ook een prachtige ambiance
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U bent woonachtig in Vechten en zoekt een eiken vloer voor bij u in huis? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken met u mee.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij massief, duoplank tot lamelparket. Ruime keuze. Al onze vloeren zijn topkwaliteit houten vloeren van Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

De prijs van gewoon standaard multiplank eiken is meestal veel duurder dan lamelparket. Dit komt doordat er kwaliteits verschil is. De vele malen goedkopere variant van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Ondanks alles hoeft multiplank eiken echt niet een stuk veel meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Een behoorlijk groot assortiment aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Prijs en kwaliteit is dan ook nergens zo goedkoop te vinden. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in het groot in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de handelaren wordt aangeleverd. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele scherpe prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw voorkeur? Zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Voordeel is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben waardoor uw besteding ook langer mee zal gaan. Heeft u budget dan is het echt het overdenken waard.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat honderd procent uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover heeft enkel van eiken hout. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang zal genieten.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat vrij eenvoudig te doen. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent vast en zeker wel die prachtige gloed van een massief eiken vloer. Dezelfde gloed heeft een multiplank eiken vloer ook.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je houten vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Een brede uit verschillende kleuren olien is aanwezig. Dat is wel zo gemakkelijk want uiteindelijk vind je waarschijnlijk wel een passende kleur bij uw interieur.

Door vloerenwinkel goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Degene die een multiplank eiken vloer besteld kan dat in principe zelf leggen. Wel als je handig bent.

Er zijn natuurlijk wel een paar punten waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal altijd het hout laten werken. Als je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Als je gebruik maakt van deze speciale legservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Wil je toch net even iets anders?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt ook aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Mag ook zwevend zijn maar informeer dan eerst even om informatie hierover. Ook deze vloeren kunnen in iedere gewenste kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Zoekt u al een tijdje een kwaliteits eiken houten vloer? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berkenhout. Overigens niet te verwarren met multiplank. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Dat is de waarom multiplank duurder kost dan lamelparket. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Wat u moet weten over ons lamelparket.

Het voornaamste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in Vechten? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Degelijk product
 • Voordelig geprijst
 • Alle houten vloeren rechtstreeks uit voorraad leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Vechten. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Vechten Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Vechten Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan langer mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de meest voordelige houten vloeren.
De trend naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool tinten en bruin en grijs. Lichte tinten die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.