Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Veldhuizen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Veldhuizen

Zoekt u een echte eiken houten vloer voor bij u in huis of kantoor in Veldhuizen? Een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere ruimte?

Grenen Vloer kopen in Veldhuizen

Ook voor u een echte grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor bij u in huis of kantoor in Veldhuizen tegen topkwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met keurmerk

Wie een eiken of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een duurzaam FSC keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Exclusieve legservice natuurlijk ook bij u in Veldhuizen.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? Natuurlijk ook bij u in de omgeving van Veldhuizen leggen wij eiken en grenen vloeren bij u thuis of bedrijfspand.

Houten Vloeren leveren en leggen ook bij u in Veldhuizen

Weet u al precies wat de pluspunten van grenen vloeren zijn? Het gros van de mensen weet wel dat grenen vloeren een stuk voordeliger zijn dan de eiken vloer.

Een grenen vloer is daardoor niet enkel goedkoper maar zelfs een stuk voordeliger dan een gewone gewoon plastic laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor hetzelfde geld in plaats van een plastic laminaat vloer van kunststof. Een laminaat vloer gaat een stuk minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Vergeet niet dat een grenen vloer die typische warme hout uitstraling geeft. Tevens wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Met als voordeel dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan bij normaal laminaat. Dankzij de geïsoleerde werking van hout voelt dit ook prettiger aan dan bij een reguliere laminaat.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen vloeren winkel met verstand van zaken goedkope grenen vloeren bieden. De inkoop van het hout wordt in eigen beheer geregeld. Daarna wordt het bij een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer van worden vervaardigt. Daardoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten maar al te goed dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat dat nergens anders in Nederland te vinden is.

Zoekt u een eiken vloer voor bij u in Veldhuizen?

De eiken vloer is een degelijke houten vloer en gaat lang mee. Zei vinden dit de beste houten vloer die er te koop is. Logisch, want zo’n houten vloer is stevig en heeft dan ook een stijlvolle uitstraling.

Hout is een natuurlijk product en kan zich eenvoudig aanpassen aan moderne of de bekende klassieke huiskamer. Dat geldt ook voor industriele ontwerpen.

Een eiken vloer is bovendien heel gemakkelijk in de bewerking. Dit biedt als voordeel dat de houten vloer eenvoudig kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een gepaste afwerking is.

Pluspunten van deze eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel diverse Keuzes tot bewerking
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlandse kwaliteit

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of kantoor in Veldhuizen? Wij hebben een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al deze vloeren zijn kwaliteits houten vloeren van Nederlands fabricaat. Wat voor sfeer u ook wilt verkrijgen in uw woning, met een eiken vloer geeft u uw woning een extra dimensie.

Gewoon standaard multiplank eiken prijzen zijn meestal veel duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met dat er verschil in kwaliteit zit in beide houten vloeren. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de vele malen goedkopere van de twee. Toch hoeft multiplank eiken niet veel meer te kosten dan de gewone lamelparket.

Bij de houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken heel gevarieerd. Daar verkopen ze echte kwaliteit voor de perfecte prijs. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout grootschalig in Europa inkoopt. Waarna een zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de aanbieders wordt besteld. Zekerheid op de kwaliteit van de vloeren komt omdat deze van Nederlands makelij zijn.

Een scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat zal het worden? Of zit u aan een multiplank eiken vloer te denken?

Een vrij groot voordeel is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft zodat uw besteding langer mee zal gaan. Heeft u budget dan is het zeker iets om over na te denken.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er exact uit komt te zien als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Ruimte waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander voordeel is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel simpel te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent natuurlijk die diepe uitstraling van een massief eiken vloer. Dezelfde uitstraling heeft u ook bij een multiplank eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort meemaken. Je eiken vloer zal er absoluut goed uitzien. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Ook is er een lekker groot assortiment aan diverse kleuren olien voorhanden. Dat is wel zo gemakkelijk want het zal u helpen bij het vinden van de perfecte kleur die past bij uw thuis.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig door een vakman?

Ben je handig? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let wel op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal steevast het hout laten werken. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout ondervangen. Wanneer je gebruik maakt van de goedkope legservice hoef je je daar geen zorgen over te maken.

Wil je toch Iets echt heel anders?

Smaken verschillen natuurlijk. Je kunt ook denken aan een massieve parketvloer. Nog steeds heel populair. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Wilt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook dit soort vloeren kunnen in iedere type kleur worden afgewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent welkom. Als u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve top laag van eiken en een onderlaag van verlijmde berken hout. Lamelparket is iets anders dan multiplank. Er zitten wel verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank bestaat uit multiplexhout wat meer kost is. Daardoor is een multiplank wat duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De pluspunten van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Zit u in Veldhuizen en zoekt u lamelparket voor thuis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Degelijk product
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Alle producten op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd en gelegd in Veldhuizen. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Veldhuizen Eiken vloer - Grenen vloer
Veldhuizen Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De kosten zijn vanaf E. 34,95 per m2
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan langer mee
Bij Vloerenhal Montfoort verkopen wij de meest voordelige eiken en grenen vloeren.
De vraag naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.