Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Vianen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Vianen

U bent op zoek naar een tijdloze eiken houten vloer voor bij u thuis of bedrijf in Vianen? U wilt op het werk in iedere ruimte een natuurlijke eikenhouten vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Vianen

Een prachtige grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in iedere kamer? Bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Vianen van topkwaliteit!

Houten vloer alleen met FSC keurmerk

Al onze eiken en grenen vloeren zijn met speciaal keurmerk. Dit is een waarborg voor duurzaamheid en goed beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw eiken of grenen vloer in Vianen.

U weet niet goed hoe een vloer te leggen? Heeft u geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze speciale legservice.

Eiken Vloeren en Grenen Vloeren Vianen

Weet u precies wat de pluspunten van grenen vloeren zijn? De meeste mensen begrijpen wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is daardoor niet alleen voordeliger maar ook voordeliger dan een standaard normaal kunststof laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor datzelfde geld ipv een gewone laminaat vloer van kunststof. En een pluspunt van een grenen vloer is dat het langer mee gaat dan een kuststof laminaat vloer. Een grenen vloer kun je opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Ook heb je met een grenen vloer wel die unieke houten look die typische warme hout gloed bied. Een grenen vloer heeft die typische houten ambiance en neemt de temperatuur van de kamer ook aan. Met als pluspunt dat een grenen vloer warmer en prettiger aanvoelt dan gewoon kunststof laminaat. Een tweede pluspunt is dat een grenen vloer een dempende werking heeft vanwege de isolerende werking van het hout.

Doordat een goede grenen vloerenwinkel alles in eigen beheer doet is het ook mogelijk voordelige grenen vloeren aan te bieden. De inkoop van het hout wordt zelf geregeld. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsOm er kwaliteitsgrenen vloeren van te vervaardigen wordt het hout in een speciale zagerij bewerkt. Daardoor is de kwaliteit natuurlijk altijd heel hoog. Daardoor weten we dat de prijs kwaliteit die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U woont in Vianen en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis?

Een eikenhouten vloer is favoriet en voor veel mensen is er niets mooiers dan een eikenhouten vloer. Die mensen vinden dit de mooiste houten vloer die er te koop is. Dat is in principe wel logisch want de ambiance van deze houten vloer is origineel en geeft een keuken een toegevoegde waarde.

Hout is een natuurlijk product en past zich simpel aan moderne of de bekende klassieke huiskamer. Dat geldt ook zelfs voor industriele ontwerpen.

Een eiken vloer is tevens simpel in de afwerking. Ook een pluspunt is dat je de eiken vloer op verschillende manieren kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een passende afwerking is.

De voordelen van onze eiken houten vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Veel diverse Bewerkingsmogelijkheden
 • Het heeft een unieke ambiance
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Klaargemaakt in Nederland

U bent op zoek naar een eiken vloer en woont in de buurt van Vianen? Wij hebben een showroom waar u al onze eikenhouten vloeren kunt bekijken. Heeft u interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken heel graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert verschillende type houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van Nederlands makelij. Wat voor stemming u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eikenhouten vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

Gewoon standaard multiplank eiken prijzen zijn over het algemeen duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met het feit dat er een verschil van kwaliteit tussen de beide vloeren. Lamelparket is een houten vloer met meerdere lagen en is de minder prijzige van de twee. Lamelparket hoeft niet perse een stuk voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Een heel groot aanbod aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens zo voordelig te vinden in de rest van Nederland. Die voordelige prijs is mogelijk omdat men het hout grootschalig in Europa koopt. Waarna een zagerij er multiplank vloeren van maakt.

Ook voldoet het hout aan het PEFC keurmerk wat door de leveranciers wordt aangeboden. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, vandaar dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse kwaliteitsvloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Wanneer kiest u voor een multiplank eiken vloer?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte besteding omdat deze vloeren langer goed blijven. Als uw portemonnee het toelaat is het absoluut te overwegen.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft alleen met een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer absoluut geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken naderhand dan is dat heel simpel te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

De scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Je eiken vloer zal er een stuk rustiger uitzien. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Ook is er een uitgebreidt aanbod aan diverse kleuren olien aanwezig. Daardoor zal u voor elk interieur de perfecte kleur vinden.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het echt niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Vergeet niet te letten op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal steevast invloed op hout hebben. Dat kun je verhinderen door ruimte tussen muur en het hout te houden. Je kunt het leggen natuurlijk ook aan de vakman overlaten.

Zoekt u toch een andersoortige vloer?

Smaken zullen steevast verschillen. Je kunt ook aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds ontzettend populair. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Mag ook zwevend zijn maar informeer dan even om info daarover. Ook deze vloeren kunnen in elke type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bekijken zijn en direct leverbaar. U bent van harte welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is een product wat wordt samengesteld uit een massieve toplaag van eiken hout en een onderlaag van verlijmde berkenhout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank is wat duurder aangezien de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Daarom is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket houten vloer. De overeenkomst tussen beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

Lamelparket info.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Daardoor is het lamelparket minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig te onderhouden en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in Vianen? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Het is een betrouwbaar product
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Al het hout op vooraad
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Vianen. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Vianen Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Vianen Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Top kwaliteit eikenhouten vloeren gaan heel lang mee
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren verkopen wij bij Vloerenhal Montfoort.
Moderne donkere kleuren zijn populair maar grijsachtige kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte kleurencombinaties zijn geliefd.