Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Vleuten

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Vleuten

Zoekt u een echte eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Vleuten? Ook voor u een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Vleuten

Ook voor u een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Vleuten van de allerbeste kwaliteit!

Houten vloeren alleen met FSC keurmerk

Als een van de weinige houten vloeren bedrijven in Nederland zijn al onze eiken en grenen vloeren met een duurzaam FSC keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor degelijkheid en goed beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw houten vloer in Vleuten.

U weet niet precies hoe uw vloer te leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze speciale legservice.

Houten Vloeren leveren en leggen bij u in Vleuten

Weet u al wat de vele voordelen van grenen vloeren zijn? Heel veel mensen weten wel dat grenen vloeren goedkoper zijn dan eiken vloeren.

Een grenen houten vloer is niet enkel een stuk voordeliger in prijs maar zelfs goedkoper dan een gewone kunststof laminaat vloer.

U heeft dan ook een grenen houten vloer voor hetzelfde geld i.p.v. een plastic laminaat vloer van kunststof. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. kunststof laminaat vloer. Een laminaat vloer kun je niet schuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die echte warme hout gloed heeft. Een grenen houten vloer heeft die echte unieke houten uitstraling en neemt de temperatuur van de woonkamer ook aan. Een laminaat doet dat niet. Een grenen houten vloer voelt dan ook warmer en aangenamer aan. Door de geïsoleerde werking van hout in het algemeen voelt dit ook warmer en aangenamer aan dan bij een gewone laminaat.

Door alles in eigen beheer te doen kan een ervaren grenen vloeren winkel goedkope grenen vloeren verkopen. In eigen beheer houdt in dat men de inkoop van het hout zelf regelt. Daarna wordt het bij een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsgrenen vloer ontstaan. Daardoor is de kwaliteit ten alle tijden heel hoog. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland kan vinden.

U zoekt een eiken vloer en bent woonachtig in de omgeving van Vleuten?

Een eiken vloer is een stevige vloer en gaat een lange tijd mee. Zei vinden dit de beste vloerbedekking die er bestaat. Dat is in principe wel begrijpelijk want de uitstraling van deze houten vloer is uniek en geeft een woonkamer een toegevoegde waarde.

Omdat het een natuurproduct is past het in elke ruimte van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de afwerking. Ook een pluspunt is dat de afwerking van een eiken vloer eenvoudig is, waardoor er voor elk interieur een perfecte uitvoering is.

Pluspunten van onze eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakteristiek
 • Slijtvast
 • Nederlandse kwaliteit

U zit in Vleuten en zoekt een eiken vloer voor thuis? Wij hebben de beschikking over een eigen showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We nemen de tijd voor u en denken graag met u mee.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Top kwaliteit en Nederlands makelij. Welke stemming u ook wilt verkrijgen in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement allure.

Prijs van lamelparket ligt een stuk lager dan die van standaard multiplank eiken. Dat komt doordat er verschil zit in kwaliteit. De voordelige variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Daar leveren ze echte kwaliteit voor hele scherpe prijs. Die goedkope prijs is mogelijk omdat men het hout grootschalig in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout voldoet aan het PEFC-keurmerk wat bij de handelaren wordt ingekocht. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Vloeren van Nederlandse kwaliteit voor hele scherpe prijzen!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Welke vloer gaat het worden? Of zit u aan een multiplank eiken te denken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding omdat deze vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het aan kan is het zeker te overwegen.

Een massief eiken vloer bestaat honderd procent uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft enkel een toplaag van eiken hout. Als de vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang van kan.

Is er vloerverwarming in de woonkamer dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Heeft u een woonkamer waarin u de vloer zwevend moet leggen dan is de multiplank vloer hier ook geschikt voor. Indien u een multiplank vloer naderhand nog wil nabewerken dan is dat vrij simpel te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank vloer naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de huiskamer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U kent uiteraard die prachtige diepe warme gloed van een massief eiken vloer. Dezelfde gloed heeft een multiplank eiken vloer ook.

Heel wat goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort aantreffen. Je houten vloer zal er absoluut goed uitzien. In vergelijking met Eikenhout uit Amerika heeft Europees eiken hout een rustiger karakter. Het heeft daardoor een meer stijlvolle indruk.

Ook is er een groot assortiment aan verschillende kleuren olien aanwezig. Daardoor zal u voor elk interieur de passende kleur vinden.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn wel een aantal punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Luchtvochtigheid zal iedere keer invloed hebben op je houten vloer. Dat kun je voorkomen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Als je gebruik maakt van deze legservice weet je tenminste zeker dat je vloer deskundig wordt gelegd.

Toch naar iets?

Smaken zullen altijd verschillen. Je kunt tevens denken aan een massieve parketvloer. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Mag ook zwevend zijn maar informeer dan even om informatie daarover. Ook deze vloeren kunnen in iedere gewenste kleur met onze olien worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een uitgebreide showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent van harte welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag is massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Deze niet met multiplank te verwarren. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van wat duurder multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . De overeenkomst tussen beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder de werking van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

U zoekt een lamelparket voordelig geprijst voor uw woning in Vleuten? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

 • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Het is een betrouwbaar product
 • Voordelig geprijst
 • Alle houten vloeren uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Vleuten. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen een lage prijs.

Eiken vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Vleuten
Eiken vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Vleuten

Vraag en Antwoord

De prijsstelling is vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Eiken vloeren van topkwaliteit gaan langer mee
De goedkoopste eiken vloeren en grenen vloeren verkopen wij bij Vloerenhal Montfoort.
Trendy donkere kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte tinten zijn veel gevraagd.