Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Werkhoven

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Werkhoven

Zoekt u een natuurlijke eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Werkhoven? U wilt op het werk in elke kamer een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Werkhoven

U wilt op het werk in elke kamer een authentieke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? Alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Werkhoven van topkwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Degene die een eikenhouten of grenen vloer bij ons koopt heeft een houten vloer met een duurzaam keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en verantwoord bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice ook bij u in Werkhoven.

Geen tijd om eigenhandig uw vloer te leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Werkhoven Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Weet u wat de eigenschappen van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de klanten begrijpt wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Sterker nog, een grenen houten vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs in plaats van een gewone laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van kunststof gaat een stuk minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Niet te vergeten dat een grenen vloer die echte warme hout ambiance heeft. En ook wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt daardoor warmer aan. Door de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook prettiger aan dan bij een reguliere laminaat.

Doordat een betrouwbare grenen vloerenwinkel alles in eigen beheer doet is het mogelijk voordelige grenen vloeren te leveren. In eigen beheer betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden vervaardigt. Hierdoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. Daarom weten we dat de kwaliteit en prijs nergens in Nederland te vinden is.

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u in Werkhoven?

Een eiken vloer is geliefd en voor veel klanten is er niets beters dan een eiken vloer. Het wordt niet voor niets de beste houten vloer genoemd. Heel logisch, want zo’n vloer is stevig en heeft een trendy ambiance.

Doordat het om een typisch natuur product gaat past het in elk interieur van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is bovendien simpel in de afwerking. Nog een pluspunt is dat de afwerking van een eiken vloer heel gemakkelijk is, zodat er voor elk interieur een passende uitvoering is.

Pluspunten van deze eiken vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Het heeft een prachtige ambiance
 • Karakter
 • Slijtage vast
 • Gemaakt in Nederland

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in Werkhoven? U bent van harte welkom in onze showroom waar we heel graag verder assisteren in het zoeken naar de perfecte eiken vloer. Heeft u interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen alles met u door.

Bij Vloerenhal Montfoort vind u massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruime keuze aanwezig. Al deze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor ambiance u ook wilt verkrijgen in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement allure.

Gewoon standaard multiplank eiken prijzen zijn meestal duurder dan lamelparket. Dit komt omdat er kwaliteits verschil is. De wat goedkopere versie van een meerlaag opgebouwde houten vloer is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken heel gevarieerd. Daar verkopen ze echte kwaliteit voor hele scherpe prijs. Buiten dat men het hout in grote partijen in Europa inkoopt maar tevens verwerkt men het hout in een eigen zagerij. Daar wordt het verwerkt tot multiplank vloeren .

Ook voldoet het hout wat door de leveranciers wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. Garantie op de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands fabricaat zijn.

Een hele scherpe prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Welke vloer gaat het worden? Heeft u het liefst een multiplank eiken vloer?

Een pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een veel langere levensduur hebben zodat uw investering langer mee gaat. Heeft u budget dan is het echt de moeite waard.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daarentegen heeft alleen een toplaag van eiken hout. Als de vloer gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Tevens ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. En niet te vergeten een multplank vloer kunt u naadloos leggen.

Hoe komt een multiplank vloer er uit te zien in de woonkamer?

De hele scherpe prijs die u betaald voor multiplank eiken? Daar zal het zeker niet aan liggen. U kent uiteraard die prachtige diepe warme gloed van een massief eiken vloer. Diezelfde gloed heeft u tevens bij een multiplank eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat rustiger uit ziet. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een meer rustig karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft daardoor een meer stijlvolle look.

Tevens ook is er een uitgebreidt assortiment aan verschillende kleuren olien voorhanden. Handig, want het vergemakkelijkt het zoeken naar de perfecte kleur die past bij uw interieur.

Door wie goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Ben je handig? Dan is het niet zo moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let wel op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal iedere keer het hout laten werken. Dat kun je afwenden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Als je gebruik maakt van de goedkope legservice weet je in elk geval zeker dat je vloer deskundig wordt gelegd.

Toch wat anders op zoek?

Smaken verschillen uiteraard. Je kunt ook denken aan een massieve parketvloer. Nog steeds ontzettend gevraagd. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Net zoals met onze andere vloeren kan je tevens dit type vloeren met onze olien afwerken.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. Uiteraard bent u welkom. Ingeval u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket heeft twee lagen. De toplaag s van massief eiken en een onderlaag van verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Het grootste verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. De multiplank kost wat duurder aangezien de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Vandaar dat een multiplank duurder is dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat ze een massief eiken toplaag hebben.

De voordelen van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zit in Werkhoven en bent op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u thuis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Alle producten op vooraad
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Werkhoven. Nederlands fabrikaat tegen een lage prijs.

Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Werkhoven
Eikenhouten vloeren Kopen - Grenen vloeren Werkhoven

Vraag en Antwoord

De prijzen varieren vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan heel lang mee
Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij de goedkoopste grenen vloeren.
De trend naar donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.