Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Westbroek

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Westbroek

Op zoek naar een robuuste eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Westbroek? U wilt op het werk in iedere ruimte een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Westbroek

Ook voor u een robuuste grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Westbroek tegen de beste kwaliteit!

Houten vloer enkel met FSC keurmerk

We zijn een van de weinige leveranciers van houten vloeren met duurzaam FSC keurmerk zijn al onze eiken en grenen vloeren met een duurzaam FSC keurmerk. Dat betekent een waarborg voor degelijkheid en welbewust bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice bij u in Westbroek.

U kunt een vloer niet zelf leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze specialisten.

Houten Vloeren leveren en legservice bij u in Westbroek

Weet u al precies wat het grote voordeel van grenen vloeren zijn? Veel mensen begrijpen wel dat grenen vloeren voordeliger zijn dan eiken vloeren.

Beter gezegd, een grenen vloer is goedkoper dan een laminaat vloer.

U heeft een grenen vloer voor hetzelfde geld i.p.v. een gewone laminaat vloer van plastiek. En het grote voordeel van een grenen vloer is dat het veel langer mee gaat dan een laminaat vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten ambiance die typische warme hout ambiance bied. Tevens wordt de warmte van de kamer geabsorbeerd. Een laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt hierdoor warmer en een stuk prettiger aan. Een ander voordeel is dat een grenen vloer dempend werkt vanwege de isolerende werking van het hout.

Doordat een grenen vloeren winkel met verstand van zaken alles in eigen beheer doet is het mogelijk goedkope grenen vloeren te leveren. Alles zelf regelen houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het bij een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waarna er kwaliteitsvloeren. Daardoor kan de kwaliteit ten alle tijden hoog blijven. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs kwaliteit die u voor een grenen vloer betaald van de hoogste kwaliteit is en dat u dat nergens anders in Nederland zal vinden.

U zit in Westbroek en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis?

De eiken vloer is een robuuste vloer en gaat een lange tijd mee. Die mensen vinden dit de beste vloerbedekking die er bestaat. Begrijpelijk, want zo’n vloer is solide en heeft dan ook een stijlvolle ambiance.

Hout is een natuur product en past zich makkelijk aan trendy of de bekende klassieke huiskamer. Dat geldt ook voor de wat koelere ontwerpen.

Een eiken vloer is natuurlijk ook makkelijk in de afwerking. Dit biedt als voordeel dat de vloer kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Gaat een lange tijd mee
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • De vloer geeft een natuurlijke ambiance
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlandse kwaliteit

U bent woonachtig u in Westbroek en bent u op zoek naar een eiken vloer voor thuis? U bent welkom in onze showroom waar we heel graag meer vertellen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eiken of een multiplank eiken vloer? We adviseren u graag en nemen alles met u door.

Vloerenhal Montfoort levert meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn topkwaliteit vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor interieur u thuis ook heeft. Een eiken vloer past altijd.

Multiplank eiken prijzen zijn doorgaans duurder dan lamelparket. Dat heeft te maken met dat er verschil in kwaliteit zit tussen de beide vloeren. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de wat goedkopere van de twee. Ondanks alles hoeft multiplank eiken echt niet veel veel meer te kosten dan de standaard lamelparket.

Bij de Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken heel gevarieerd. Prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens anders zo goedkoop te vinden. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar ook wordt het hout verwerkt in de eigen zagerij. Daar maakt men er multiplank vloeren van.

Tevens voldoet het hout wat door de aanbieders wordt aangeleverd aan het PEFC-keurmerk. Garantie op de kwaliteit van de vloeren kan omdat deze van Nederlands maaksel zijn.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele mooie prijs!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat is uw eerste keus? Denkt u aan een multiplank eiken vloer?

Pluspunt is dat muliplank eiken vloeren een langere levensduur hebben zodat uw besteding ook langer mee zal gaan. Heeft u voldoende budget is het absoluut de moeite waard.

Het verschil ten opzichte van een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank bestaat uit een eikenhouten toplaag zodat het er precies Uitziet als de massieve eiken variant. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Wilt u een multiplank vloer bewerken na afloop dan is dat heel gemakkelijk te doen. Vergeet niet dat u een multiplank eiken vloer naadloos kan leggen.

Wat is het uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de niet zo fraaie noesten en scheuren die je vaak in goedkope houten vloeren ziet niet aanwezig zijn. Daardoor ziet een vloer er een stuk rustiger uit. Europees eiken hout heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft uiteindelijk een meer stijlvolle indruk.

Een lekker groot assortiment uit diverse kleuren olien is aanwezig. Gemakkelijk, want het helpt u bij het vinden van de juiste kleur die bij het interieur van de ruimte pas.

Hoe laat je een eiken multiplank vloer voordelig leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Er zijn wel een aantal dingen waar je op dient te letten en dat is de werking van het hout. Hout zal voortdurend werken onder invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Als je de ruimte tussen muur en hout genoeg vrij houdt kun je de werking van het hout afwenden. Je kunt het leggen natuurlijk ook uitbesteden.

Zoekt u toch een andere vloer?

Toch op zoek naar iets heel anders voor je woning dan kan een massieve parketvloer iets voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook deze vloeren kunnen in iedere type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent van harte welkom. Op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket is een product wat wordt opgebouwd uit een massieve toplaag van eiken en een onderlaag van verlijmde berken hout. Overigens niet met multiplank te verwarren. Het verschil tussen multiplank en lampelparket zit hem in de details. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van duurder multiplex hout. Vandaar is een multiplank ook altijd iets duurder dan een lamelparket vloer. De overeenkomst tussen beide vloeren is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom gemakkelijk in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Woont u in Westbroek en zoekt u lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van eersteklas materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Kan zelf worden gelegd
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Duurzaam product
 • Kwaliteit en scherpe prijs
 • Rechtstreeks uit voorraad leverbaar
 • Is geschikt voor vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Westbroek. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.

Westbroek Eikenhouten vloer - Grenen vloer
Westbroek Eikenhouten vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Top kwaliteit eikenhouten vloeren zullen heel lang mee gaan
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren vind u bij Vloerenhal Montfoort.
Stijlvolle getinte kleuren zijn gewild maar grijze kleuren met natuurlijke demping en lichtgekalkte tinten zijn geliefd.