Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Wieksloot

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Wieksloot

U bent op zoek naar een stoere eiken vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Wieksloot? Een eerlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke ruimte?

Grenen Vloer kopen in Wieksloot

U wilt ook graag bij u thuis in elk vertrek een eerlijke grenen houten vloer van Nederlandse Kwaliteit? De goedkoopste grenen houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Wieksloot met topkwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Degene die een eikenhouten of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een speciaal keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en representatief beleid bij bosbeheer.

Exclusieve legservice ook bij u in Wieksloot.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze vakmensen.

Houten Vloeren leveren en legservice bij u in Wieksloot

Weet u al wat het grote voordeel van grenen vloeren zijn? Wellicht was u niet precies op de hoogte maar grenen vloeren zijn een stuk voordeliger in prijs dan eikenhouten vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet enkel en alleen een stuk voordeliger in prijs maar zelfs goedkoper dan een standaard plastic laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor hetzelfde geld ipv een standaard laminaat vloer van kunststof. Een kunststof laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen houten vloer. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Tevens heb je met een grenen vloer wel die unieke houten ambiance die echte warme hout gloed heeft. En ook wordt de warmte van de woonkamer geabsorbeerd. Een kunststof laminaat heeft dat niet. Een grenen houten vloer voelt bijgevolg warmer aan. Door de isolerende werking van hout in het algemeen voelt dit ook aangenamer aan dan bij een reguliere kunststof laminaat.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een grenen vloeren winkel met verstand van zaken goedkope grenen vloeren verkopen. Alles zelf regelen houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het door een houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Het grote voordeel is dat de kwaliteit verzekerd kan worden. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens anders in Nederland te vinden is.

U zoekt een eiken vloer voor uw woning of bedrijfsruimte in Wieksloot?

Een eiken vloer is populair en voor de meeste mensen gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de beste houten vloer genoemd. Logisch, want zo’n vloer is solide en heeft een trendy ambiance.

Hout is een natuur product en past zich eenvoudig aan moderne of de bekende klassieke vertrekken. Dat geldt ook voor wat minimal ruimtes.

Een eiken vloer is tevens eenvoudig in de bewerking. Dit biedt als voordeel dat de vloer gemakkelijk kan worden aangepast aan elk interieur, zodat er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

De pluspunten van eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Veel verschillende Afwerkingsmogelijkheden
 • Het heeft een unieke ambiance
 • Karakteristiek
 • Slijtvast
 • Nederlandse kwaliteit

U bent woonachtig u in Wieksloot en zoekt u een eiken vloer voor in uw huis? Kom bij ons langs in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over deze eiken vloeren. Of het nu om massief eiken of multiplank gaat maakt niet uit, wij adviseren u heel graag.

Vloerenhal Montfoort verkoopt meerdere type unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor stemming u ook wilt bereiken in uw appartement, met een eiken vloer geeft u uw appartement een extra dimensie.

Gewoon standaard multiplank eiken prijzen zijn doorgaans duurder dan lamelparket. Dat komt doordat er verschil in kwaliteit zit. Lamelparket is een houten vloer met meerlagen en is de voordeligste van de twee. Ondanks alles hoeft multiplank eiken echt niet veel duurder te zijn dan de standaard lamelparket.

Een heel groot assortiment aan eiken multiplanken vind je bij Vloerenhal Montfoort. De prijs en kwaliteits verhouding is dan ook nergens anders zo voordelig te vinden in de rest van Nederland. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar ook bewerkt men het hout in een eigen zagerij. Daar worden er multiplank vloeren van gemaakt.

Ook voldoet het hout wat door de aanbieders wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daardoor dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Een hele mooie prijs voor Nederlandse klasse vloeren!

Eiken multiplank rustiek eiken vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Genoeg keuze Denkt u aan een multiplank eiken?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een goede besteding aangezien dit soort vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het aan kan is het zeker te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er gewoon uitziet als een massief eiken vloer. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is ziet u geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming present dan is een multiplank vloer zeker geschikt voor.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer makkelijk te leggen. Als u een multiplank vloer achteraf nog wil nabewerken dan is dat vrij eenvoudig te doen. Het naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is ook heel eenvoudig te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U krijgt dezelfde warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Een ander voordeel bij Vloerenhal Montfoort is dat de lelijke noesten en scheuren die je meestal in goedkope houten vloeren ziet niet present zijn. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat rustiger uit ziet. In vergelijking met Amerikaans eiken heeft het eiken uit Europa een wat meer rustiger karakter. Het heeft daarom een meer stijlvolle look.

Ook is er een uitgebreidt assortiment aan verschillende olien met kleuren aanwezig. Daardoor vind u voor ieder interieur een perfecte kleur.

Bij welke zaak voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer zelf te leggen.

Let op de hout werking. Luchtvochtigheid zal steevast invloed hebben op je houten vloer. Dat kun je vermijden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Wanneer je gebruik maakt van deze legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer vakkundig wordt gelegd.

Toch op zoek naar iets anders?

Toch nog op zoek naar wat heel anders voor je woonruimte dan is een massieve parketvloer misschien iets voor je. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Net zoals met onze andere vloeren kan je ook dit soort vloeren met onze olien bewerken.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en tevens direct te leveren zijn. U bent van harte welkom. Bent u op zoek naar een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen koffie staat voor u klaar.

Lamelparket bestaat uit de volgende lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit berken hout wat verlijmd is. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank kost wat duurder omdat de onderlaag bestaat uit multiplex hout. Dat is de reden dat multiplank duurder kost dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

Lamelparket uitleg.

Lamelparket kan naadloos worden gelegd. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarbij heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat betekent dat de vloer geschikt is voor vloerverwarming.

U woont in Wieksloot en zoekt voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlandse kwaliteit
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn onbeperkt
 • Betrouwbaar
 • Wij verkopen kwaliteit tegen een scherpe prijs
 • Gelijk uit voorraad te leveren
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Wieksloot. Wij leveren en leggen Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen voordelige prijzen.

Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Wieksloot
Eikenhouten vloer Kopen - Grenen houten Vloeren Wieksloot

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van wat voor vloer zijn de prijzen vanaf E. 34,95
Top kwaliteit eikenhouten vloeren gaan heel lang mee
U zoekt een goedkope eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
De trend naar meer donkere kleurencombinaties blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleuren en bruin en grijs. Lichte kleuren die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte houten vloeren.