Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Woerden

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Woerden

Bent u op zoek naar een tijdloze eiken vloer voor bij u in huis of kantoor in Woerden? Een robuuste eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in iedere kamer?

Grenen Vloer kopen in Woerden

Ook voor u een robuuste grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de goedkoopste houten grenen vloer in Woerden van topkwaliteit!

Duurzame houten vloer met FSC keurmerk

Alle eiken en grenen vloeren zijn met legaal fsc keurmerk. Dat betekent een zekerheid voor degelijkheid en goed beleid bij bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice ook bij u in Woerden.

U weet niet goed hoe een vloer te leggen? Maak zeker gebruik van onze legservice door onze specialisten.

Eikenhouten vloeren en Grenen Vloeren Woerden

Weet u wat de voordelen van een houten grenen vloer is? Bijna alle mensen begrijpen wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan de eiken vloer.

Een grenen vloer is niet enkel een stuk voordeliger maar zelfs een stuk voordeliger dan een gewone kunststof laminaat vloer.

U heeft dan bovendien een grenen vloer voor dezelfde prijs in plaats van een gewone laminaat vloer van kunststof. Een laminaat vloer gaat vaak minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Met een kunststof laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die prachtige houten uitstraling die echte warme hout uitstraling geeft. En natuurlijk ook wordt de temperatuur van de kamer geabsorbeerd. Een kunststof laminaat doet dat niet. Een grenen vloer voelt hierdoor warmer en prettiger aan. Door de geïsoleerde werking van hout voelt dit ook warmer en prettiger aan dan bij een reguliere kunststof laminaat.

Door alles in eigen beheer te doen kan een vertrouwde grenen houten vloeren winkel goedkope grenen houten vloeren leveren. Alles zelf regelen betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Daarna wordt het bij een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te laten maken wordt het hout in de zagerij eerst verwerkt. Een pluspunt is dat de kwaliteit wordt verzekerd. We weten maar al te goed dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland kan vinden.

Woont u in Woerden en bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis?

Een eiken vloer is trendy en voor veel mensen gaat er niets boven een eiken vloer. Het wordt niet zomaar de mooiste vloerbedekking genoemd. Logisch, want zo’n vloer is stevig en kent een trendy uitstraling.

Omdat het een natuur product is past het in elke ruimte van minimalistisch tot hip.

Een eiken vloer is tevens gemakkelijk in de bewerking. Zeker nog een pluspunt is dat je de eiken vloer op meerdere wijzes kan afwerken, zodat er voor ieder interieur een perfecte uitvoering is.

De vele pluspunten van eiken vloeren.

 • Duurzaam
 • Talloze Bewerkingsmogelijkheden
 • Het geeft een prachtige uitstraling
 • Karakteristiek
 • Slijtage vast
 • Nederlands fabricaat

Zoekt u een prachtige, eiken vloer voor uw woning of bedrijfspand in regio Woerden? Wij hebben een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Vloerenhal Montfoort verkoopt verschillende soorten unieke houten vloeren, van massief, duoplank tot lamelparket.. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands fabricaat. Wat voor ambiance u ook wilt bereiken in uw huis, met een eiken vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

Standaard multiplank eiken prijzen zijn doorgaans wat duurder dan lamelparket. Dat komt omdat er kwaliteits onderscheid is. De meer goedkopere versie van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet perse een stuk voordeliger te zijn dan multiplank eiken.

Bij de Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteit vind je nergens zo goedkoop. Niet alleen koopt men het hout in grote partijen in Europa maar tevens wordt het hout bewerkt in de eigen zagerij. Aldaar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Tevens voldoet het hout wat door de aanbieders wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Nederlandse klasse vloeren voor een hele mooie prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw eerste keus? Heeft u liever een multiplank eiken?

Een vrij groot pluspunt is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft zodat uw investering langer mee gaat. Heeft u bestedingsruimte dan is het zeker het overdenken waard.

Een massief eiken vloer bestaat helemaal uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover bestaat uit enkel van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen onderscheid tussen de beide vloeren. Door de harde top laag zal deze niet snel beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn zeer geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
En ook bij een zwevende vloer is de multiplank vloer gemakkelijk aan te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden verwerkt en afgewerkt. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren barsten van de noesten en scheuren. Dat zult u niet bij de Vloerenhal Montfoort meemaken. Je eiken vloer zal er perfect uitzien. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een veel rustiger karakter heeft dan Eiken uit Amerika. Het heeft daarom een meer stijlvolle indruk.

Ook is er een lekker groot assortiment aan verschillende kleuren olien voorhanden. Dat is wel zo gemakkelijk want uiteindelijk vind je in ieder geval wel de perfecte kleur bij uw interieur.

Voordelig een eiken multiplank vloer voor je laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet ingwikkeld om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een aantal punten waar je op dient te letten en dat is de houtwerking. Hout zal ten alle tijden werken door de invloed van luchtvochtigheid en droogte. Dat kun je afwenden door ruimte tussen muur en het hout te houden. Het leggen kun je natuurlijk ook aan de vakman uitbesteden.

Wil je toch net even wat anders?

Toch zoekende naar wat heel anders voor je woning dan is het geen gek idee om te denken aan een massieve parketvloer. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond gelegd worden. Zoek je zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Precies zoals met de andere vloeren kan tevens deze vloer in ieder gewenste kleur met een van onze olie worden bewerkt.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Zodra u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u echt bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen. De toplaag s van massief eiken en de onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Deze niet met multiplank te verwarren. Er zijn wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De onderlaag van een multiplank is opgebouwd uit multiplexhout wat meer kost is. Daarom is een multiplank wat duurder geprijsd dan lamelparket . De overeenkomst is dat allebei de soorten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Lamelparket advies.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten ten opzichte van een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

U zit in Woerden en zoekt betaalbaar lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur mogelijkheden
 • Betrouwbaar product
 • Voordelig geprijst
 • Al het hout op vooraad
 • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Woerden. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Woerden Eiken vloer - Grenen vloer
Woerden Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

De prijs varieert vanaf E. 34,95 per m2
Rode eik en witte eik zijn twee populaire keuzes in eiken vloeren en gaan vrij lang mee
U zoekt een goedkope eiken vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Kijk dan bij Vloerenhal Montfoort.
Stijlvolle donkere kleuren zijn gewild maar grijsachtige kleuren met prachtige demping en lichtgekalkte kleuren zijn veel gevraagd.