Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Zeldert

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Zeldert

Zoekt u een natuurlijke eiken houten vloer voor uw woonkamer of kantoor in Zeldert? Een robuuste eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke ruimte?

Grenen Vloer kopen in Zeldert

Een robuuste grenen houten vloer van Nederlandse Top Kwaliteit, in elke ruimte? Bij ons vind u de goedkoopste houten grenen houten vloer in Zeldert van topkwaliteit!

FSC Keurmerk op al onze houten vloeren

Wie een eikenhouten of grenen vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een speciaal FSC keurmerk. Dit is een garantie voor degelijkheid en welbewust bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice natuurlijk ook bij u in Zeldert.

U weet niet precies hoe uw vloer te leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze specialisten.

Houten Vloeren leveren en legservice bij u in Zeldert

Weet u precies wat de vele voordelen van een houten grenen houten vloer is? Het gros van de mensen weet wel dat grenen houten vloeren een stuk goedkoper zijn dan eikenhouten vloeren.

Een grenen houten vloer is daardoor niet alleen een stuk voordeliger in prijs maar zelfs voordeliger dan een normale doorsnee kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen houten vloer voor dezelfde prijs in plaats van een gewone laminaat vloer van plastiek. En een pluspunt van een grenen houten vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een laminaatvloer van kunststof. Een grenen houten vloer kun je telkens opnieuw schuren en opnieuw afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een kunststof laminaat vloer kun je niet schuren en nog een keer afwerken. Met een grenen houten vloer kan dat wel.

Daarbuiten heb je met een grenen vloer wel die natuurlijke houten look die echte warme hout gloed bied. Ook wordt de temperatuur van de ruimte geabsorbeerd. Dat heeft als een heel groot voordeel dat een grenen houten vloer warmer en prettiger aanvoelt dan de doorsnee plastic laminaat. Een tweede pluspunt is dat een grenen houten vloer een dempende werking heeft vanwege de isolerende werking van het hout.

Door bijna alles in eigen beheer te doen kan een vertrouwde grenen houten vloeren winkel goedkope grenen houten vloeren bieden. Alles zelf doen betekent dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het door een gespecialiseerde houtzagerij verwerkt en afgewerkt waardoor er kwaliteitsgrenen vloer van worden vervaardigt. Een groot pluspunt is dat de kwaliteit wordt verzekerd. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs die u voor een grenen houten vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat u dat nergens in Nederland zal vinden.

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u in Zeldert?

Een eiken vloer is sterk en gaat lang mee. Die mensen vinden dit de mooiste houten vloer die er is. Dat is natuurlijk ook wel logisch want de uitstraling van deze houten vloer is origineel en geeft een ruimte een toegevoegde waarde.

Doordat het om een typisch natuur product gaat past het in elke lokatie van industrieel tot klassiek.

Een eiken vloer is tevens eenvoudig in de bewerking. Ook een pluspunt is dat je de eiken vloer op verschillende manieren kan afwerken, waardoor er voor ieder interieur een gepaste uitvoering is.

De vele voordelen van eiken houten vloeren.

 • Gaat lang mee
 • Talloze Mogelijkheden tot afwerking
 • Het geeft een natuurlijke uitstraling
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Gemaakt in Nederland

Bent u op zoek naar een eiken vloer voor bij u thuis in Zeldert? U bent altijd welkom in onze showroom waar we u heel graag meer uitleggen over onze eiken vloeren. Heeft u ook interesse in massief eikenhout of een multiplank eiken vloer? We helpen u graag en nemen de tijd voor u.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruim assortiment aanwezig. Kwaliteit en Nederlands makelij. Wat voor sfeer u ook wilt verkrijgen in uw huis, met een eiken vloer geeft u uw huis een extra dimensie.

Multiplank eiken prijzen zijn over het algemeen een stuk duurder dan lamelparket. Dit komt omdat er kwaliteits verschil is. De wat goedkopere versie van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Desondanks hoeft multiplank eiken echt niet veel duurder te zijn dan de standaard lamelparket.

Bij de houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is het assortiment van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Prijs en kwaliteit vind je nergens zo voordelig. Die goedkope prijs is alleen maar mogelijk omdat men het hout grootschalig in Europa inkoopt. Waarna de eigen zagerij het verwerkt tot multiplank vloeren.

Een bijkomend punt van belang is dat al het hout wat bij de handelaren wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, bijgevolg dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan waarborgen.

Nederlandse klasse vloeren voor een scherpe prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Waarom kiest men voor een multiplank eiken?

Het grote pluspunt waardoor uw besteding langer mee zal gaan. Heeft u bestedingsruimte dan is het absoluut iets om te overwegen.

Een massief eiken vloer zegt het al. Het bestaat geheel uit eiken hout. De eiken multiplank daartegenover heeft alleen uit een toplaag van eiken hout. Als de eiken vloer gelegd is is er geen verschil tussen de beide vloeren. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan vele jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Is er vloerverwarming in de woonkamer dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Heeft u een woonkamer waarin de vloer zwevend dient te worden gelegd dan is de multiplank vloer ook geschikt. Zodra u een multiplank vloer achteraf nog wil bewerken dan is dat vrij gemakkelijk te doen. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Hoe gaat een multiplank vloer er uit zien in de huiskamer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Dit zorgt ervoor dat de vloer er wat rustiger uit ziet. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het heeft daardoor een meer stijlvolle indruk.

Een uitgebreide keuze uit diverse kleuren olien is te koop. Gemakkelijk, want het helpt u bij het vinden van de perfecte kleur die past bij uw interieur.

Bij wie voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Let op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed hebben op hout. Dat kun je verhinderen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Als je gebruik maakt van deze legservice weet je in ieder geval zeker dat je vloer deskundig gelegd wordt.

Zoekt u toch een andere vloer?

Smaken zullen steevast verschillen. Je kunt toch ook aan een massieve parketvloer denken. Nog steeds heel populair. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Kan ook zwevend maar vraag dan even om raad hierover. Ook dit soort vloeren kunnen in elke type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een uitgebreide showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt doornemen. U bent welkom. Zoekt u al een tijdje een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket bestaat uit 2 lagen. De toplaag heeft massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berken hout. Overigens niet met multiplank te verwarren. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. De multiplank is vaak wat duurder aangezien de onderlaag is samengesteld uit multiplex hout. Daardoor natuurlijk ook dat een multiplank duurder is dan lamelparket. De overeenkomst tussen de beide is dat de toplaag bestaat uit massief eiken.

Lamelparket informatie.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer nauwelijks onder invloed van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag uit eiken is lamelparket een stuk minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig te onderhouden maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Woont u in Zeldert en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor bij u in huis? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Kleur mogelijkheden zijn oneindig
 • Het is een duurzaam product
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Alle vloeren uit voorraad leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren leggen lamelparket ook in Zeldert. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen scherpe prijzen.

Zeldert Eiken vloer - Grenen vloer
Zeldert Eiken vloer - Grenen vloer

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer varieert de prijs vanaf E. 34,95
Eiken vloeren van de beste kwaliteit gaan absoluut langer mee
U zoekt een goedkope eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Dan moet u absoluut bij Vloerenhal Montfoort wezen.
De trend naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool tinten en bruin en grijs. Lichte tinten die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.