Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Zevenhoven

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Zevenhoven

Zoekt u een robuuste eiken houten vloer voor bij u in huis of bedrijf in Zevenhoven? Een authentieke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke ruimte?

Grenen Vloer kopen in Zevenhoven

Ook voor u een authentieke grenen vloer van Nederlandse Top Kwaliteit? De meest voordelige grenen vloer voor bij u in huis of bedrijf in Zevenhoven tegen de beste kwaliteit!

Keurmerk op alle houten vloeren

Al onze eiken en grenen vloeren hebben een origineel fsc keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en goed beleid bij bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice ook bij u in Zevenhoven.

U kunt een vloer niet echt zelf leggen? Geen tijd om uw eiken of grenen vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Zevenhoven

Weet u al precies wat de pluspunten van een houten grenen vloer is? Het gros van de klanten begrijpt wel dat grenen houten vloeren goedkoper zijn dan eiken vloeren.

Sterker nog, een grenen vloer is een stuk voordeliger in prijs dan een laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld in plaats van een gewone laminaat vloer van plastiek. En het voordeel van een grenen vloer is dat het een stuk langer mee gaat dan een kuststof laminaat vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Met een laminaat vloer is dat niet mogelijk . Een laminaat vloer kun je niet afschuren en nog een keer afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Vergeet niet dat een grenen vloer die typische warme hout ambiance geeft. Ook wordt de temperatuur van de woonkamer geabsorbeerd. Dat heeft als pluspunt dat een grenen vloer warmer aanvoelt dan de doorsnee laminaat. Dankzij de isolerende werking van hout voelt dit ook warmer en een stuk prettiger aan dan bij een reguliere laminaat.

Doordat de allerbeste grenen houten vloeren winkel werkelijk alles zelf doet is het ook mogelijk goedkope grenen houten vloeren te leveren. In eigen beheer houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout bij een houtzagerij bewerkt waarna er kwaliteitsOm daar kwaliteitsgrenen vloeren van te laten maken wordt het hout in de zagerij eerst bewerkt. Daardoor is de kwaliteit ten alle tijden heel hoog. Daardoor weten we dat de kwaliteit en prijs die wij vragen nergens in Nederland te vinden is.

U zit in Zevenhoven en zoekt een eiken vloer voor thuis?

De eiken vloer is stevig en gaat voor lange tijd mee. Die mensen vinden dit de mooiste houten vloer die er is. Heel begrijpelijk, want zo’n houten vloer is stevig en heeft een trendy ambiance.

Doordat het om een typisch natuur product gaat past het in elke huiskamer van minimalistisch tot modern en klassiek.

Een eiken vloer is tevens makkelijk in de bewerking. Dit biedt als pluspunt dat de houten vloer kan worden aangepast aan elk interieur, waardoor er voor ieder interieur een perfecte uitvoering is.

De voordelen van eiken houten vloeren.

 • Betrouwbaar
 • Veel diverse Bewerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is bijzonder mooi hout
 • Karakter
 • Slijtvast
 • Nederlands fabricaat

Zoekt u een eiken vloer voor bij u thuis in Zevenhoven? Wij beschikken over een showroom waar u al onze eiken vloeren kunt bekijken. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Bij Vloerenhal Montfoort verkopen we massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruime keuze aanwezig. Al onze vloeren zijn kwaliteits vloeren van degelijk nederlands makelij. Wat voor interieur u bij u thuis ook heeft. Een eiken vloer past iedere keer.

Standaard multiplank eiken prijzen zijn meestal veel duurder dan lamelparket. Dit heeft te maken met dat er verschil in kwaliteit zit in de beide vloeren. De minder prijzige variant van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Toch hoeft multiplank eiken echt niet een stuk duurder te zijn dan de standaard lamelparket.

Een behoorlijk groot aanbod aan eiken multiplanken zal je zeker bij de Vloerenhal Montfoort vinden. Daar bieden ze de beste kwaliteit voor hele mooie prijs. Niet alleen koopt men het hout in bulk in Europa maar tevens bewerkt men het hout in de eigen zagerij. Aldaar wordt het bewerkt tot multiplank vloeren .

Ook voldoet het hout wat door de aanbieders wordt aangeboden aan het PEFC-keurmerk. Waarborg van de kwaliteit van de vloeren komt omdat de vloeren van Nederlands fabricaat zijn.

Nederlandse klasse vloeren voor een scherpe prijs!

Eiken multiplank rustiek vloer, eiken multiplank rustiek plus vloer? Wat zal het worden? Heeft u liever een multiplank eiken vloer?

Investeren in een muliplank eiken vloer is een perfecte besteding aangezien deze vloeren heel lang meegaan. Als uw portemonnee het toelaat is het absoluut te overwegen.

Een eiken multiplank heeft een top laag van eikenhout wat er precies zo uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, zal deze niet gemakkelijk beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang plezier van zal hebben.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een woonkamer met vloerverwarming.
Beschikt u over een woonkamer waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Naadloos leggen van een multiplank eiken vloer is vaak ook heel simpel te doen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het niet liggen. U krijgt de identieke warme uitstraling als die van een massief eiken vloer.

Veel goedkope houten vloeren bevatten teveel noesten en scheuren. Echt niet bij Vloerenhal Montfoort. Je houten vloer zal er perfect uitzien. Eiken hout uit europa heeft de reputatie dat het een meer rustig karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

En ook is er een groot aanbod aan diverse kleuren olien voorhanden. Daardoor vind u voor ieder interieur een perfecte kleur.

Voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Een klant die een multiplank eiken vloer besteld kan dat meestal wel zelf leggen. Mits je handig bent.

Let op de werking van het hout. Luchtvochtigheid zal voortdurend invloed op je houten vloer hebben. Dat kun je voorkomen door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Als je gebruik maakt van deze goedkope legservice weet je in ieder geval zeker dat je vloer vakkundig wordt gelegd.

Toch op zoek naar iets anders?

Smaken zullen altijd verschillen. Je kunt tevens aan een massieve parketvloer denken. Deze vloeren zijn nog steeds ontzettend populair. Dat is een makkelijk vloer die vast op de ondergrond wordt gelegd. Zwevend is vaak ook mogelijk maar vraag dan van tevoren om info hierover. Net zoals met onze andere vloeren kan je tevens dit soort vloeren met onze olien bewerken.

Vloerenhal Montfoort heeft de beschikking over een showroom waarin u alle op voorraad leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. Natuurlijk bent u welkom. Zoekt u al een tijdje een kwaliteits eiken houten vloer? Neem dan een kijkje in onze showroom in Montfoort. We zien u graag verschijnen en de koffie staat klaar.

Lamelparket is een product wat wordt opgebouwd uit een massieve top laag van eiken en een onder laag van verlijmde berken hout. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Het grootste verschil tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag gemaakt van duurder multiplex hout. Vandaar dat een multiplank duurder geprijsd is dan lamelparket. Wel hebben beide type vloer een massief eiken toplaag.

Lamelparket uitleg.

Lamelparket kunt u naadloos leggen. Een lamelplanken vloer is niet zo gevoelig voor last van vocht en schommelingen in temperatuur. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op is een eiken toplaag verlijmt. Hierdoor is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig in onderhoud maar ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u in huis in Zevenhoven? Kom dan zeker een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • 1000 en 1 kleur keuzes
 • Het is een duurzaam product
 • Kwaliteit en hele mooie prijs
 • Alles op vooraad
 • Te gebruiken met vloerverwarming

Eiken Lamelparket wordt ook geleverd in Zevenhoven. Topkwaliteit van Nederlands fabricaat tegen de beste prijzen.

Eiken vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Zevenhoven
Eiken vloeren Kopen - Grenen houten Vloeren Zevenhoven

Vraag en Antwoord

Afhankelijk van welke houten vloer is de prijs vanaf E. 34,95
Goede kwaliteit eikenhouten vloeren kunnen heel lang mee gaan
De meest voordelige eikenhouten vloeren en grenen vloeren verkopen wij bij Vloerenhal Montfoort.
De vraag naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges met of zonder houtskool kleurencombinaties en bruin en grijs. Lichte kleurencombinaties die natuurlijk en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.