Eiken vloer
Grenen Vloer
kopen in Zevenhuizen

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Eiken Vloer kopen in Zevenhuizen

Bent u aan het rondkijken voor een stoere eiken vloer voor bij u in huis of kantoor in Zevenhuizen? Ook voor u een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Grenen Vloer kopen in Zevenhuizen

U wilt op kantoor in ieder vertrek een natuurlijke grenen vloer van Nederlandse Kwaliteit? Enkel en alleen bij ons vind u de meest voordelige houten grenen vloer in Zevenhuizen voor de allerbeste kwaliteit!

Duurzame en legale houten vloer met keurmerk

Al onze houten vloeren zijn met duurzaam fsc keurmerk. Dit is een zekerheid voor degelijkheid en goed beleid bij bosbeheer.

Gespecialiseerde legservice natuurlijk ook bij u in Zevenhuizen.

U kunt een vloer niet echt eigenhandig leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze exclusieve legservice.

Houten Vloeren leveren en legservice ook bij u in Zevenhuizen

Weet u al precies wat de eigenschappen van een houten grenen vloer is? Mogelijkerwijs was u niet echt op de hoogte maar grenen vloeren zijn goedkoper dan eikenhouten vloeren.

Een grenen vloer is daardoor niet enkel en alleen goedkoper maar zelfs goedkoper dan een gewone doorsnee kunststof laminaat vloer.

U heeft dus een grenen vloer voor datzelfde geld ipv een plastic laminaat vloer van plastiek. Een laminaatvloer van kunststof gaat vaak minder lang mee dan een grenen vloer. Een grenen vloer kun je telkens opnieuw schuren en daarna weer afwerken. Dat kan niet met een laminaat. Een laminaat vloer kun je niet afschuren en opnieuw afwerken. Dat kan wel met een grenen vloer.

Bovendien heb je met een grenen vloer wel die unieke houten look die markante warme hout gloed heeft. En ook wordt de temperatuur van de ruimte geabsorbeerd. Een laminaat heeft dat niet. Een grenen vloer voelt bijgevolg warmer en prettiger aan. Een ander pluspunt is dat een grenen vloer dempend werkt door de isolerende werking van het hout.

Omdat de beste grenen vloeren winkel het gehele proces zelf doet is het mogelijk voordelige grenen vloeren aan te bieden. In eigen beheer houdt in dat men de zelf de inkoop van het hout regelt. Vervolgens wordt het ingekochte hout door een gespecialiseerde houtzagerij bewerkt waardoor er kwaliteitsvloeren. Hierdoor kan de kwaliteit altijd hoog blijven. We weten dan natuurlijk ook dat de prijs die u voor een grenen vloer betaald van hoge kwaliteit is en dat dat nergens in Nederland te vinden is.

Zit u in Zevenhuizen en wilt u een eiken vloer kopen voor in huis?

Een eiken vloer is populair en voor veel mensen is er niets mooiers dan een eiken vloer. Die mensen vinden dit de beste vloerbedekking die er te koop is. Erg begrijpelijk, want zo’n vloer is solide en heeft dan ook een trendy uitstraling.

Omdat het om een echt natuur product gaat past het in elke ruimte van minimalistisch tot klassiek.

Een eiken vloer is ook gemakkelijk in de bewerking. Dit heeft dan ook als pluspunt dat de vloer kan worden aangepast aan elke ruimte, waardoor er voor elk interieur een perfecte uitvoering is.

Pluspunten van deze eiken vloeren.

 • Degelijk
 • Talloze Afwerkingsmogelijkheden
 • Eiken hout is een bijzonder mooie houtsoort
 • Karakter
 • Kan tegen een stootje
 • Nederlands fabricaat

U zit in Zevenhuizen en bent op zoek naar een eiken vloer voor thuis? Kom langs in onze showroom waar we u heel graag meer vertellen over de eiken vloeren. Of het nu massief of een multiplank eiken vloer is maakt niet uit, wij vertellen u er graag alles over.

Bij Vloerenhal Montfoort bieden wij massief, duoplank tot lamelparket. Er is een ruim aanbod aanwezig en op voorraad. Kwaliteit en Nederlands fabricaat. Wat voor interieur u bij u thuis ook heeft. Een eiken vloer past iedere keer.

Lamelparket prijzen liggen een stuk lager dan die van multiplank eiken. Dit heeft te maken met dat er een verschil van kwaliteit in de beide vloeren. De vele malen goedkopere versie van een houten vloer met meerdere lagen is lampelparket. Lamelparket hoeft niet altijd een stuk goedkoper te zijn dan multiplank eiken.

Bij Vloerenhal Montfoort is het aanbod van eiken multiplanken vrij gevarieerd. Daar verkopen ze de beste kwaliteit voor hele scherpe prijs. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk doordat men het hout in bulk in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Ook voldoet het hout wat door de handelaren wordt aangeleverd aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn daardoor van Nederlands fabricaat, daarom dat Vloerenhal Montfoort de kwaliteit kan garanderen.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een hele mooie prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Wat is uw voorkeur? Denkt u aan een multiplank eiken?

Uw geld investeren in een muliplank eiken vloer is een goede investering doordat dit soort vloeren heel lang meegaan. Als uw bankrekening het aan kan is het absoluut te overwegen.

Een eiken multiplank bestaat uit een top laag van eikenhout wat er exact uitziet als een massief eiken vloer. Als de vloer gelegd is ziet u geen verschil tussen de beide vloeren. Door de harde top laag voorkomt het dat deze niet snel zal beschadigen. De eiken multiplank vloeren gaan jaren mee waardoor u er lang van kan.

Multiplank vloeren zijn absoluut geschikt voor een ruimte met vloerverwarming.
Tevens bij een zwevende vloer is de multiplank vloer ook te leggen. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op verschillende manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. Vergeet niet dat u een multiplank vloer naadloos kan leggen.

Uiterlijk van een multiplank eiken vloer?

Voor de prijs van een multiplank eiken vloer hoeft u het niet te laten. U krijgt dezelfde warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel lelijke noesten en scheuren heeft. Hierdoor ziet een vloer er een stuk netter uit. Eiken hout uit europa staat er om bekend dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook veel beter uit.

Een hele ruime uit verschillende kleuren olien is aanwezig. Dat is wel zo gemakkelijk want daardoor vind je waarschijnlijk wel een passende kleur bij uw thuis.

Door vloerenwinkel voordelig een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je jezelf handig ? Dan is het niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn natuurlijk wel een aantal punten waar je op moet letten en dat is de houtwerking. Hout zal telkens werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Dat kun je afwenden door tussen de muur en het hout ruimte te houden. Wanneer je gebruik maakt van deze speciale legservice ben je tenminste verzekerd dat je vloer vakkundig gelegd wordt.

Wil je toch Iets echt heel anders?

Toch nog zoekende naar wat echt heel anders voor je werkplek dan kan een massieve parketvloer wat voor je zijn. Dat is een gemakkelijke vloer die vast op de ondergrond gelegd wordt. Kan ook zwevend maar vraag dan van tevoren om informatie daarover. Precies zoals met de andere vloeren kan je ook dit soort vloeren met onze olien bewerken.

Vloerenhal Montfoort beschikt over een showroom waar al onze eiken vloeren te bewonderen zijn en direct leverbaar. U bent van harte welkom. Wanneer u op zoek bent naar een eiken vloer van de allerbeste kwaliteit moet u absoluut bij ons in de showroom langskomen.

Lamelparket bestaat uit 2 lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag is verlijmd berken hout. Lamelparket wordt maar al te vaak vergeleken met multiplank. Er zitten wel grote verschillen tussen lamelparket of multiplank. Het grote verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van duurder multiplex hout. Vandaar is een multiplank wat duurder dan een lamelparket vloer. Wat overeenkomt is dat beide soorten vloeren een massieve eiken toplaag hebben.

Lamelparket advies.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Een lamelplanken vloer heeft bijna geen last van vocht en schommelingen in temperatuur. Omdat de onderrug uit een kruislings verlijmde onderlaag bestaat en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder kwetsbaar voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daardoor eenvoudig in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

U zit in Zevenhuizen en bent op zoek naar goedkoop lamelparket voor bij u in huis? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Pluspunten van ons lamelparket.

 • Al onze vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
 • Nederlands fabricaat
 • Zelf te leggen
 • Keuze uit talloze kleuren
 • Het is een duurzaam product
 • Kwaliteit en hele scherpe prijs
 • Alle vloeren uit voorraad leverbaar
 • Ook mogelijk in combinatie met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Zevenhuizen. Wij leveren Nederlands fabricaat, topkwaliteit tegen voordelige prijzen.

Eikenhouten vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Zevenhuizen
Eikenhouten vloer - Grenen Vloer Afleveren En Leggen In Zevenhuizen

Vraag en Antwoord

De prijsstelling is vanaf E. 34,95 per vierkante meter
Rode eik en witte eik zijn twee zeer populaire keuzes in eikenhouten vloeren en gaan vrij lang mee
Wilt u een voordelige eikenhouten vloer of grenen vloer van de beste kwaliteit? Dan moet u gegarandeerd bij Vloerenhal Montfoort een kijkje nemen.
De vraag naar meer donkere tinten blijft groeien. Grijze en grijze melanges inclusief houtskool tinten en bruin en grijs. Lichte tinten die organisch en gedempt zijn en witte en lichtgekalkte vloeren.