Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Bent u op zoek naar een prachtige lamelparket vloer voor uw woonkamer of kantoor in Utrecht? Een eerlijke lamelparket vloer van Nederlandse Kwaliteit, in ieder vertrek?

FSC Keurmerk op alle houten vloeren

Alle lamelparket vloeren zijn met origineel fsc keurmerk. Dit is een waarborg voor duurzaamheid en weldoordacht bosbeheer.

Legservice voor uw lamelparket in Utrecht.

U komt er niet aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Geen tijd om uw houten vloer zelf te leggen? Maak dan gebruik van onze legservice.

Houten Lamelparket Vloeren leveren en leggen ook bij u in Utrecht

Lamelparket is opgebouwd uit twee lagen. Een top laag van massief eiken hout en een onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket is wat anders dan multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De multiplank is vaak wat duurder aangezien de onderlaag is opgebouwd uit multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

Wat u moet weten over lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Boven op de deze onderrug is een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Dat maakt de vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Utrecht? Kom dan langs bij Vloerenhal Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

  • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
  • Nederlands fabricaat
  • Zelf te leggen
  • Keuze uit veel verschillende kleuren
  • Het is een betrouwbaar product
  • Scherp geprijst
  • Alle producten op vooraad
  • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Utrecht. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.