Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Bent u op zoek naar een robuuste lamelparket vloer voor uw woonkamer of kantoor in Utrecht? U wilt bij u op het werk in iedere ruimte een prachtige lamelparket vloer van Nederlandse Kwaliteit?

FSC Keurmerk op alle houten vloeren

Wie een lamelparket vloer bij ons besteld heeft een houten vloer met een legaal keurmerk. Dat betekent een waarborg voor duurzaamheid en weldoordacht bosbeheer.

Onze legservice natuurlijk ook bij u in Utrecht.

U weet niet echt precies hoe uw vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de regio van Utrecht komen wij bij u uw bestelde lamelparket vloer leggen.

Utrecht Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Lamelparket is opgebouwd uit 2 lagen. Een top laag van massief eiken hout en een onder laag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Een multiplank heeft een andersoortige onderlaag dan lamelparket. De multiplank is veelal wat duurder aangezien de onderlaag is samengesteld uit multiplex hout. Daardoor is een multiplank wat duurder dan een lamelparket vloer. Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De pluspunten van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Een lamelplanken vloer heeft geen last van vocht en temperatuur schommelingen. Doordat de onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde onderlaag en de toplaag bestaat uit eiken is lamelparket een veel minder gevoelig voor krimp of uitzetten als bij een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, daarnaast heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Zit u in Utrecht en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor thuis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

Voordelen van ons lamelparket.

  • Hoogwaardig materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Kan zelf worden gelegd
  • Keuze uit veel verschillende kleuren
  • Het is een duurzaam product
  • Scherp geprijst
  • Alle houten vloeren uit voorraad leverbaar
  • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Utrecht. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.