Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Bent u op zoek naar een prachtige lamelparket vloer voor uw woonkamer of bedrijf in Utrecht? Een echte lamelparket vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

FSC keurmerk bij alle houten vloeren

Al onze lamelparket vloeren zijn met origineel fsc keurmerk. Dit is een waarborg voor duurzaamheid en weldoordacht bosbeheer.

Exclusieve legservice ook bij u in Utrecht.

U weet niet echt precies hoe uw vloer te leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze vakmensen.

Utrecht Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Lamelparket is opgebouwd uit twee lagen. Een top laag van massief eiken hout en een onderlaag van berkenhout wat verlijmd is. Lamelparket wordt vaak verward met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. De onderlaag van een multiplank is samengesteld uit multiplexhout wat meer kost is. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De kenmerken van lamelparket.

Lamelparket kan naadloos gelegd worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op zit een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Dit soort vloeren zijn daarom eenvoudig in onderhoud en ook heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt om te gebruiken met vloerverwarming.

Bent u op zoek naar lamelparket voor bij u thuis in Utrecht? Kom dan een kijkje nemen bij Vloerenhal Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

  • Al onze houten vloeren zijn van hoogwaardig materiaal.
  • Nederlands fabricaat
  • Zelf te leggen
  • Keuze uit veel verschillende kleuren
  • Het is een betrouwbaar product
  • Kwaliteit en voordelige prijs
  • Alle producten op vooraad
  • Geschikt met vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Utrecht. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.