Lamelparket
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Lamelparket Vloer kopen in Utrecht

Bestel een goedkope lamelparket bij een betrouwbare houten vloeren bedrijf. Even een goedkoop lamelparket laten leveren en leggen doet u niet echt eventjes tussendoor. De meeste lamelparket leveranciers zeggen vaak de goedkoopste te zijn. Afgezien van al die verkoop praatjes is er toch een vrij groot verschil in de prijs. Waar de prijzen wel heel goedkoop en voordelig zijn is bij de Vloerenhal. Deze winkel staat er ook om bekend de goedkoopste te zijn en geeft daar ook garantie op dat te zijn. Daar zal u zien dat een lamelparketvloer van perfecte kwaliteit zeker voordelig kan zijn. Niet alleen zijn deze vloeren van echt nederlands fabrikaat, ook hebben ze het officiele PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Bent u op zoek naar een prachtige lamelparket vloer voor uw woonkamer of kantoor in Utrecht? Een robuuste lamelparket vloer van Nederlandse Kwaliteit, in elke kamer?

FSC Keurmerk op alle houten vloeren

Al onze houten vloeren zijn met origineel fsc keurmerk. Dat betekent een waarborg voor duurzaamheid en weldoordacht bosbeheer.

Onze legservice ook bij u in Utrecht.

U weet niet echt precies hoe uw vloer te leggen? Natuurlijk ook bij u in de regio van Utrecht komen wij bij u uw bestelde lamelparket vloer leggen.

Utrecht Houten Vloeren leverancier - Leveren en Leggen

Lamelparket heeft 2 lagen. De toplaag bestaat uit massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit verlijmd berkenhout. Lamelparket wordt maar al te vaak verward met multiplank. Het onderscheid tussen multiplank en lampelparket zit dan ook in de details. Het verschil zit hem in de onderlaag. Bij een multiplank is de onderlaag vervaardigt van duurder multiplex hout. Daarom is een multiplank wat duurder dan lamelparket . Wel bestaan beide type vloeren uit een massief eiken toplaag.

De pluspunten van lamelparket.

Het belangrijkste kenmerk van lamelparket is dat deze naadloos gelegd kan worden. Door de onderrug werkt de lamelplank vloer amper onder het effect van vocht en temperatuur schommelingen. De onderrug bestaat uit een kruislings verlijmde berken onderlaag. Daar boven op zit een eiken toplaag verlijmt. Om die reden is het lamelparket veel minder gevoelig voor krimpen of uitzetten in vergelijking met een massief houten vloer. Een houten vloer is erg makkelijk in onderhoud, bovendien heeft lamelparket een lage warmteweerstand. Wat hem ook geschikt maakt te gebruiken met vloerverwarming.

Zit u in Utrecht en bent u op zoek naar voordelig lamelparket voor thuis? Kom dan bij ons langs in Montfoort.

De pluspunten van lamelparket.

  • Hoogwaardig materiaal.
  • Nederlandse kwaliteit
  • Zelf te leggen
  • Keuze uit veel verschillende kleuren
  • Het is een betrouwbaar product
  • Kwaliteit en voordelige prijs
  • Alles op vooraad
  • Is ook geschikt voor vloerverwarming

Wij leveren lamelparket ook in Utrecht. Nederlands fabrikaat tegen voordelige prijzen.