Multiplank Eiken vloer
kopen in Utrecht

De beste kwaliteit houten vloeren uit voorraad leverbaar

Multiplank Eiken Vloer kopen in Utrecht

Koop een goedkope multiplank eiken vloer bij de beste houten vloeren winkel. Een goedkope multiplank eiken vloer laten leveren heeft meer aandacht nodig dan u waarschijnlijk beseft. Op de meeste houten vloeren websites zeggen ze vaak de goedkoopste te zijn. Maar toch zit er een vrij groot verschil in prijs en je kunt je afvragen hoe dat mogelijk is. Bij de vloerenhal is het anders. Daar vind u zeker goedkope multiplank eiken vloeren van topkwaliteit. Daar laten we u zien dat deze vloeren van goede kwaliteit zijn en ook echt voordelig zijn. Niet alleen zijn de multiplank vloeren van Nederlands fabrikaat, ook hebben deze vloeren het goedgekeurde PEFC keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat het hout zorgvuldig en selectief wordt gekapt. Bent u op zoek naar een stoere multiplank eiken vloer voor bij u in huis of kantoor in Utrecht? Ook voor u een prachtige multiplank eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit?

Keurmerk op al onze houten vloeren

Alle houten vloeren zijn met origineel fsc keurmerk. Dit is een garantie voor duurzaamheid en slim beleid bij bosbeheer.

Legservice voor uw eiken of grenen vloer in Utrecht.

U komt er helaas niet echt aan toe om eigenhandig uw vloer te leggen? Maak gebruik van onze legservice door onze vakmannen.

Multiplank Eiken Vloeren Utrecht

De prijs van standaard multiplank eiken is meestal duurder dan lamelparket. Dat komt doordat er verschil in kwaliteit zit. Lamelparket is een meerlaag opgebouwde houten vloer en is de vele malen goedkopere van de twee. Toch hoeft multiplank eiken echt niet een stuk duurder te zijn dan de gewone lamelparket.

Bij houten vloeren winkel Vloerenhal Montfoort is er veel keuze uit eiken multiplanken. Daar bieden ze echte kwaliteit voor hele mooie prijs. Die voordelige prijs is alleen maar mogelijk aangezien men het hout in bulk in Europa aankoopt. Waarna de eigen zagerij er multiplank vloeren mee maakt.

Een ander belangrijk punt is dat al het hout wat bij de leveranciers wordt gekocht voldoet aan het PEFC-keurmerk. De vloeren zijn van Nederlands fabricaat, vandaar dat Vloerenhal Montfoort kan instaan voor de kwaliteit.

Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een scherpe prijs!

eiken multiplank rustiek plus vloer, eiken multiplank rustiek vloer? Genoeg keuze Waarom kiest u voor een multiplank eiken?

Een vrij groot pluspunt is dat multiplank eiken een veel langere levensduur heeft zodat uw investering tevens langer mee gaat. Heeft u budget dan is het zeker iets om te overwegen.

Het verschil met een massief eiken vloer is dat een eiken multiplank een top laag van eikenhout heeft zodat het er exact Zo uitziet. Als de eiken vloer eenmaal gelegd is is er geen verschil tussen de twee. Doordat de toplaag hard is, voorkomt het dat deze echt niet snel zal beschadigen. Onze eiken multiplank vloeren gaan jaren mee zodat u er lang zal genieten.

Is er vloerverwarming aanwezig dan is een multiplank vloer uitermate geschikt.
Ruimte waarin de vloer zwevend moet worden gelegd dan is de multiplank vloer geschikt. Een ander pluspunt is dat een multiplank vloer op diverse manieren kan worden bewerkt en afgewerkt. En niet te vergeten kut u een multiplank eiken vloer naadloos leggen.

Hoe ziet een multiplank vloer er uit?

Aan de prijs van multiplank eiken zal het echt niet liggen. U krijgt de identieke warme gloed als die van een massief eiken vloer.

Een ander pluspunt bij Vloerenhal Montfoort is dat het hout niet zoveel van die lelijke scheuren en noesten heeft. Hierdoor ziet een vloer er een stuk netter uit. Europees eiken hout staat er om bekend dat het een veel rustiger karakter heeft dan Amerikaans eiken. Het ziet er dan ook een stuk beter uit.

Tevens ook is er een lekker groot assortiment aan diverse olien met kleuren aanwezig. Wel zo handig, want het helpt u bij het vinden van de juiste kleur die bij het interieur van de ruimte pas.

Goedkoop een eiken multiplank vloer laten leggen?

Vind je van je zelf dat je handig bent? Dan is het echt niet moeilijk om een multiplank eiken vloer in eigen beheer te leggen.

Er zijn wel een aantal zaken waar je op moet letten en dat is de werking van het hout. Hout zal altijd werken onder de invloed van luchtvochtigheid en tevens ook droogte. Wanneer je de ruimte tussen muur en hout voldoende vrij houdt vang je de werking van het hout op. Wanneer je gebruik maakt van de legservice heb je daar geen zorgen meer over.

Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets heel anders voor je woonruimte dan kan een massieve parketvloer iets voor je zijn. Dit zijn vloeren die vast op de ondergrond worden gelegd. Zoekt u zwevend dan kan dat heel gemakkelijk. Ook dit soort vloeren kunnen in elke type kleur worden bewerkt met onze olien.

Vloerenhal Montfoort heeft een showroom waarin u alle leverbare eiken houten vloeren kunt bekijken. U bent welkom. Indien u op zoek bent naar een eiken vloer van de beste kwaliteit moet u zeker bij ons in de showroom langskomen.